SAFFA trenger ny leder

Bli med å styrke og utvikle folkemusikken og folkedansen i Akershus og Oslo!
 
SAFFA (Samarbeidsorganet for folkemusikk og folkedans) er regionalt organisasjonsledd for folkemusikk- og folkedansaktivitet i Akershus og Oslo med seksti medlemslag og et styre med erfarne og dyktige folk. Nå er styret på jakt etter en ny leder som kan være med å utvikle og drive arbeidet framover. Akershus og Oslo er et område som i de siste åra har hatt stor vekst i aktiviteter innen folkemusikk- og folkedanstradisjonene i regionen, blant annet med det årlige SAFFA-kurset som har over tretti års fartstid. Folkemusikkonsulenten i Akershus, fast tilsatt ved Akershus musikkråd siden 2017 samarbeider tett med SAFFA og har fast plass i styret. Dette bidrar til at styret har en fast ressurs og samarbeidspartner som kan bidra til å sette tiltak ut i livet til glede for våre medlemslag og andre aktører.
 
Ved å være leder i SAFFA får du muligheten til å være med å påvirke og utvikle SAFFAs spennende arbeid med rekruttering, og bidra til å skape og videreføre viktige møteplasser som SAFFA-kurset og andre kulturarrangement, dansefester, kurs og konserter. Vi samarbeider med Museene i Akershus (MiA) og har gjennomført prosjekter med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB, Norsk Senter for folkemusikk og folkedans (Sff), Norsk Musikkråd, (KOMP) og Viken fylkeskommune. Det er fint om du har noe erfaring med organisasjonsarbeid fra før, men vervet passer også for deg som er ung og uten mye erfaring i styrearbeid, men som ønsker å lære mer om organisasjonsarbeid, nettverksbygging og prosjektarbeid. Styret møtes 6-8 ganger i året og publiserer nyhetsbrevet SAFFA-posten.
Om du er interessert eller har spørsmål om ledervervet, ta kontakt med valgkomitéen ved Trine Sennerud Melby (tlf. 930 21 924) eller folkemusikkonsulent Marianne Tomasgård (tlf. 909 52 434).